Yogalærerne

Heidi Presterud Wiese
Underviser Mediyoga, Pilatesyoga og fordypningsgruppen
  

Heidi er utdannet fysioterapeut med videreutdanning som Psykomotorisk fysioterapeut og Yogayogaterapeut. Videre har hun tilleggsutdanning som Livsstyrketrener og Coach.

Hun har selv gjort en indre reise for å få kontakt med dette unike som hun har og turt å ta valg fra hjertet. 

Heidi ønsker nå å hjelpe deg å finne tilbake til det som gjør deg unik og ditt potensial. 

Hun startet Helse og yoga instituttet på Fetsund i April 2015 etter å ha undervist i flere år rundt omkring. Hun ønsker å skape et lokalt bidrag med yoga og meditasjon. Hun ønsker å ufarliggjøre yoga og bidra til at yoga kan gjøres av alle. Hun ønsker at Helseogyoga skal være et alternativt samlingsted med hjerterom og uten fokus på prestasjon.

Hun er spesielt opptatt av pusten og dens helende kraft kombinert med tilstedeværelsen i deg og forbindelsen til kilden til alt liv. 

Heidi underviser både i Yin- og Mediyoga. Timene er rolige men kan og være fysisk utfordrende og styrkende. Hun bruker gjerne eteriske oljer i timene for å støtte transformasjon og forløsning av blokkeringer. 

Sara Alberg
Underviser Mediyoga og Yoga for nybegynnere
 

 Sara hadde trent yoga på treningssenter i noen år og oppdaget Mediyoga av en tilfeldighet og kjente raskt Mediyogaens positive effekter på kropp og sinn. Erfaringen hennes var blant annet lavere stressnivå, ro i tillegg til bedre søvn og større kroppsbevissthet.

Til daglig jobber hun som sosionom med rusbehandling i spesialisthelsetjenesten og ønsket at pasientene skulle få oppleve effekten av yoga og utdannet seg derfor til Mediyoga-instruktør høsten 2018. Hun holder ukentlige grupper i jobben sin. Pasientene gir tilbakemelding om at de med Mediyoga står stødigere i en ellers utfordrende livssituasjon. 

Hun startet og en ny utdanning innen yoga høsten 2019 og ønsker utvide tilbudet med “yoga for nybegynnere” fra Januar 2020.

Nå ønsker hun å dele Mediyoga og yoga med enda flere! 

Fokus i timene hennes er at det er “Din tid” hvor du skal få anledning til å koble ut, for å lytte til kropp og sinn, helt uten å prestere.  Alle fortjener å oppleve effektene av Yoga.

 Marianne Børsheim
Underviser Mykyoga (Yin-/Mediyoga)

Marianne har vært instruktør på treningssenter i flere år der hun blant annet har undervist yoga.

Hun har aktivt praktisert yoga i flere år og ble utdannet mediyoga instruktør høsten 2015. Hun har også tatt en videreutdanning i yoga for barn og tenåringer samt avspenningsyoga og Yinyoga.

Marianne ønsker å gi yoga til folket! De som ikke tror de kan drive med yoga fordi de ikke er myke, sterke eller i god nok form, de vil Marianne ha på kurs og vise at ALLE kan drive med yoga!

Yogaen Marianne holder er Mediyoga og Yinyoga. Dette er en time som passer for de som ønsker en rolig tid for seg selv. Passer for alle.

Timen skal gi overskudd og rett og slett være et lite avbrekk hvor man tar vare på seg selv. 

 Andrea Hoftvedt
Underviser Yogaflyt

Andrea har praktisert yoga flere år og har selv kjent hvordan yoga påvirker hennes helse både fysisk og mentalt.  Andrea fikk anbefalt MediYoga av sin fastlege og høsten 2019 tok hun selv instruktørutdannelse i MediYoga. Hun har vikariert og undervist MediYoga  i «Mediyoga i Riserbua»,  Aurskog.

Hennes ønske er å formidle yoga til så mange som mulig slik at de får mulighet til å prøve og oppdage yogaens gode virkning på kropp og sinn. Yoga er for alle!

Andrea ønsker å gi så mange som mulig en god og litt sterkere time i yogaflyt på mandager.  Hun er opptatt av at vi skal bli sterkere, mer fleksible, mer avslappet og bedre rustet til å håndtere hverdagens stress og få kroppen i balanse.