14. October 2022 16:00

Dato: 14.10-16.10.2021
Yoga og gourmetmat på Nythun-Valdres

“Stress ned, opplev naturen og naturens elementer gjennom yoga”.
Stimulerer til økt energiflyt og nærværende kontakt.

Det kan bli påfyll for både kropp, sjel og ånd. Med deilig gourmetmat i mesterklasse, mulighet for fjelltur i vakkert landskap, gode dype samtaler, badstu, bad ute og yoga. En perfekt langhelg med meningsfylt påfyll for at du kan bli bedre kjent med “Ditt Sanne Jeg” og koble på.

Yoga som passer for alle:
Jeg vil instruere deg i rolig “enkel” yoga, en terapeutisk yoga med enkle fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon som har positiv helseeffekt på kropp, sjel og ånd.
Daglig yogaøkter gir flyt av livsenergi som hjelper å løse spenninger i kropp, emosjoner og sinn.

Nivået passer både for deg som har praktisert endel tidligere og for deg som er ny til yoga.

Litt om Nythun Fjellstuer:
Nythun er en personlig høyfjellstue og mest kjent for stedet hvor du spiser godt. Fjellstuen er rangert som distriksnorges 3. beste spisested. Vertskapet har erfaring fra gourmetmat i inn- og utland. Deres kunnskap og lidenskap for mat i kombinasjon med gode, norske råvarer er unik- bare gled deg! Maten lages med kjærlighet til mat, gjest, friske råvarer og masse entusiasme.

Pris for helgen:
Pris per person i enkeltrom i delt hytte kr 4800.
Det er reservert 2 hytter med 4-6 rom i hver hytte. Du bor da i delt hytte, men i eget rom. Ønsker du eget rom på hotellet blir det 250kr i tillegg.

Dette inngår i prisen:
Overnatting i 2 netter, 2x frokostbuffet, Lunsjniste på lørdag, 2x middag (3-4 rettes middag), daglig forfriskninger med frukt og kake, 4 yogaøkter, felles tur for den som ønsker.

Ikke inkludert:
Reise til og fra Nythun. Samkjøring kan være mulig ved behov og ønske. Ellers går Valdresekspressen til Fagernes, der henting kan organiseres.
Drikke til middagen.
Niste søndag.

Påmeldingsfrist 2. September 2022 til Heidi på sms 48341905 og betaling til vipps 552243. Begrenset antall plasser.

Ved nye regjeringsrestriksjoner ihht Corona som gjør det umulig å gjennomføre blir summen refundert.

Hjertelig velkommen til en hjertevarm helg!