11. September 2020 Hele dagen

Nythun fjellstue

Steinsetbygdvegen 2233, 2890 Etnedal

Organisert av

Heidi

Finn balanse og ro i ved å koble ut med en helg på fjellet.  Yogaen passer absolutt alle uansett erfaring. Unn deg en opplevelse utenom det vanlige, der du blir i ett med moder jord og kjenner på innsikt og tilstedeværelse.

Vi bor på Nythun fjellstuer, og blir servert de nydeligste gourmetretter med ferske råvarer.

Om Nythun Fjellstuer
Nythun er en personlig høyfjellsstue og mest kjent for stedet hvor du spiser godt. Fjellstuene er rangert som distrikts-Norges 3e beste spisested! Vertskapet har erfaring fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Deres kunnskap og lidenskap for mat i kombinasjon med gode, norske råvarer er unik – bare gled deg! Maten lages med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og mase entusiasme.


Yoga som passer for alle
Jeg vil instruere deg i Yoga for chakraene med elementer fra Yinyoga og Mediyogaen med eteriske oljer tilhørende vibrasjonene til hvert chakra. Denne formen for yoga passer for alle. Det vil være fokus på pust og tilstedeværelse. Jeg vil ha en terapeutisk tilnærming med enkle rolige fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon som har en positiv helseeffekt på kropp og sjel. 

Daglige yogaøkter vil gi økt flyt av prana (livsenergi), løse spenninger i kroppen og gjøre deg mer feksibel og bevegelig både i kropp og sinn.

Nivået passer både for deg som har praktisert yoga tidligere, men også for deg som prøver yoga for første gang. Yoga står på programmet 1-2  ganger pr dag.

Pris for helgen:
Pris  pr pers i enkeltrom i delt hytte, eller delt rom på hotell kr 3900

Enkeltromstillegg, hotell  kr 500
Det er reservert 3 hytter med 4-6rom i hver hytte. Derfor får de 10 første som melder seg eget rom uten tillegg i prisen. Du  bor da i delt hytte men i eget soverom.

Dette inngår i prisen:
Overnatting i 2 netter, frokost daglig, , 1x buffet, 1x4retters middag, Daglig forfriskninger med frukt og kake, 4 yogaøkter a 90min

ikke inkludert:
Reise til og fra Nythun-Valdresekspressen går til Fagernes

Program:
Fredag
Kveldsyoga  90min

Lørdag
Morgenyoga 90min
Ettermiddagsyoga 90min

Søndag
Morgenyoga 90min